Interieurontwerp

Vrijblijvend gesprek

Een interieurontwerp begint uiteraard met het opmaken van de wensen en eisen van de bewoners of gebruikers van een pand en is de basis van een goed ontwerp. Dit gebeurt tijdens een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek. Na deze (kostenloze) intake wordt er altijd een gespecificeerde offerte op maat gemaakt, waarin de verschillende onderdelen gespecificeerd worden. Na goedkeuring van deze offerte wordt gestart met het ontwerp.

Een compleet interieurontwerp bestaat uit:

  • indeling in 2d of 3d
  • lichtplan in 2d of 3d incl. armaturenblad
  • kleur- materiaal- en sfeeradvies, gepresenteerd op een (digitaal) moodboard of bestaande uit echte materialen en stalen
  • een meubelontwerp en -advies gepresenteerd in 3d en /of een (digitaal) moodbord, met indien van toepassing, verkoopadressen
  • accessoire/stylingadvies gepresenteerd op een (digitaal) moodboard, met indien van toepassing, verkoopadressen

Uiteraard kan er gekozen worden voor een compleet ontwerp of een (aantal) onderdelen daarvan.

Voor uw bedrijf wordt vanuit eenzelfde opmaak gewerkt; Echter bij het ontwerp gaan we uit van het concept dat uw bedrijf (kantoor, retail-, horecazaak of zorginstelling) wil uitdragen. Het concept wordt uw visiteplaatje/kaartje van uw bedrijf en moet in iedere ruimte zichtbaar zijn. Zowel voor de medewerkers en klanten een prettig binnenkomen, gespreks-, werk- en wachtruimte, waarin functionaliteit gecombineerd is met een sfeer die goed in balans is.

Evaluatie

Na ieder onderdeel vinden er evaluatiemomenten plaats en worden de ontwerpen uitgebreid gepresenteerd en doorgesproken. Zo werken we naar een optimaal eindresultaat.

Uitvoering

Wanneer de adviezen tot uitvoering gebracht gaan worden, kan ik u begeleiden in het bouwproces. Ik werk samen met gespecialiseerde vakmensen, te denken aan interieurbouwer, vloerenspecialisten, loodgieter, elektricien, stukadoor, schilder en hovenier.

Wanneer mogelijk, word ik graag vroegtijdig in een (ver)bouwproces betrokken zodat zoveel mogelijk in het ontwerp meegenomen kan worden. Te denken bijvoorbeeld aan elektrische aansluitingen voor apparatuur en verlichting, afvoeren en (het wegwerken van) leidingen.